Hlavní obsah

Madam Royal, The Common Sense, Hrabě Monte Crazy a Vivian. Přehlídka nadějí ve Stromovce

Právo, jaš

Čtyři nadějné české kapely se představí v následujících dnech v prostorách Gauče v pražské Stromovce. Ve středu 22. července to budou Madam Royal a Martin Jáchym & The Common Sense. V pátek 24. července Hrabě Monte Crazy a Vivian.

Foto: archiv kapely

Skupina Madam Royal vystoupí ve středu.

Článek

Slánská formace Madam Royal o sobě v poslední době dává dost vědět. Na pódiích se už objevila společně se skupinami Zakázaný ovoce, Jaksi Taksi, Škwor, Walda Gang či slovenskými Zoči Voči. Vystoupila také na mnoha velkých letních festivalech.

Martin Jáchym & The Common Sense je čtyřčlenná kapela z Jirkova. V její muzice se mísí prvky rhythm and blues, swingu či folku. Její skladby jsou převážně autorské.

Hrabě Monte Crazy je kapela z Nového Města na Moravě fungující od března 2018. Svůj zvuk charakterizuje jako alternativní rock, patrná je v něm ale žánrová svoboda.

Broumovská kapela Vivian vydala již dvě alba a na kontě má rovněž několik videoklipů. Odehrála řadu koncertů a v posledních letech zaujala třeba i tím, že v létě podnikla koncertní turné po letních táborech. Zatímco v minulosti hrála ve třech, již několik týdnů vystupuje ve čtyřčlenné sestavě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám