Hlavní obsah

Lucie hrála v Londýně a před turné vyzkouší menší klub

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Lucie se intenzivně chystá na turné, v jehož rámci objede největší české a slovenské haly. Ještě před tím ale 10. května zahrála v Londýně (v O2 Shepherds Bush Empire) a 15. května bude v klubu Retro Music Hall v Praze. Zároveň oznámila, že se nově na každý z vyprodaných halových koncertů uvolnilo ještě 500 lístků.

Foto: Jarmila Karasová

Lucie v Londýně

Článek

V Londýně navštívilo podle Lucie vyprodaný koncert 2000 lidí, z toho 500 fanoušků dorazilo z Čech. Fanoušci si vyžádali dva přídavky. Ve stejném sále Lucie odehrála poslední koncert před 10 lety před svým rozpadem.

Před vypuknutím halového turné se chystá ještě warm-up koncert 15. května v pražském klubu Retro Music Hall, tak trochu po vzoru skupiny Rolling Stones (ta před ohlášeným turné v roce 2013 nečekaně vystoupila v malém klubu Echoplex v Los Angeles). Do vinohradského klubu Retro Music Hall se vejde až 1500 diváků, kapacita na koncert Lucie byla z důvodů maximálního pohodlí náštěvníků omezena na 800 příchozích. Koncert byl vyprodán za odpoledne.

Foto: Jarmila Karasová

Lucie v londýnském klubu

Halové turné vypukne 26. května v Košicích (Steel Arena), 29. května se přesune do Bratislavy (Slovnaft Arena), 1. a 2. června do Ostravy (ČEZ Aréna) a 4. června a 5. června do Brna (Kajot Arena). Lucie bude mít také tři koncerty v Praze (O2 arena) – 10., 11. a 12. června – a jeden v Plzni 26. června.

Lucie v Londýně

Výběr článků

Načítám