Hlavní obsah

Luciano Pavarotti se oženil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MODENA

Italský tenorista Luciano Pavarotti (68) se dnes oženil se svou dlouholetou partnerkou a producentkou Nicolettou Mantovaniovou (34). Obřad, na kterém bylo mnoho celebrit, se konal v divadle v umělcově rodné Modeně.

Foto: Lenka Kalousová

Autoři ochotně podepisovali výtisky.

Článek

Stovky lidí už ráno přišly k Teatru Comunale, aby spatřily slavný pár. Nevěsta se dostavila spolu se svým otcem, na sobě měla růžové šaty od Giorgia Armaniho a v ruce držela kytici růží. Na svatbě byla roční dcera Mantovaniové a Pavarrotiho Alice. I ona byla oblečena v růžovém od Armaniho.

Obřad byl podle přání Pavarrotiho a Mantovaniové, jeho bývalé sekretářky, "přísně soukromý". Italská televize tvrdila, že to je svatba roku. Pozváno bylo 600 hostů, mezi nimi popové hvězdy Elton John, Sting a Bono. Chybět neměli ani zbývající dva z proslulých tří tenorů, José Carreras a Plácido Domingo. Velkolepé události by měl přítomen i oblíbený Pavarottiho fotbalový tým Juventus.

S první manželkou Aduou se Pavarotti rozvedl v roce 1996. Z prvního manželství má tři dospělé dcery. S Nicolettou Mantovaniovou žije již téměř deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám