Hlavní obsah

Lidé stáli fronty na lístky na Madonnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Za velkého zájmu lidí začal v sobotu předprodej vstupenek na koncert americké popové zpěvačky Madonny, který se uskuteční 13. srpna v přírodním amfiteátru v Praze-Chodově.

Článek

Agentura v síti Ticketpro nabídla 50 000 vstupenek v ceně od 995 do 7995 korun. Také možnost objednat si lístky přes internet byla dopoledne zahlcena. "Zatím je zájem je obrovský," řekl Petr Novák z pořádající agentury zhruba hodinu po zahájení prodeje.

Kolik se prodalo během první hodiny vstupenek, ale neuvedl. "Nejsme kvůli smlouvám s umělkyní oprávněni sdělovat jakákoli čísla," oznámil. V Praze již Madonna vystoupila na dvou vyprodaných představeních v roce 2006. Jen necelé dvě hodiny tehdy stačily fanouškům, aby skoupili všechny vstupenky na její první koncert v Česku. Přišlo na něj 17 798 diváků a o den později jich bylo 18 628.

Madonna do české metropole dorazí v rámci obnoveného turné Sticky & Sweet, s nímž loni vystupovala v Evropě a v Severní i Jižní Americe. Šlo o nejvýnosnější koncertní šňůru roku 2008. Podle magazínu Pollstar turné padesátileté hvězdě vydělalo 281,6 miliónu dolarů (5,9 miliardy korun). Vidělo ho přes 2,3 miliónu fanoušků v 58 městech.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna v srpnu vystoupí v Praze

Oficiální stránky americké zpěvačky Madonny uvedly, že vystoupí v Praze 13. srpna. Agentura Live Nation, která pořádala první koncert Madonny v Praze, nic...

Výběr článků

Načítám