Hlavní obsah

Letní scény Bolka Polívky podpoří Janžurová i Roden

Představení pod širým nebem nabízejí Letní scény Divadla Bolka Polívky od 11. června do 14. srpna. Společně s Polívkou vystoupí řada slavných herců.

Foto: Divadlo Bolka Polívka

Bolek Polívka

Článek

Od 11. června do 14. srpna se bude hrát v amfiteátru na Kraví hoře v Brně, od 5. do 9. července v amfiteátru v Mikulově a 12. a 13. července na nádvoří Zámku Slavkov.

Účast přislíbili Zlata Adamovská, Petr Nárožný, Simona Stašová, Iva Janžurová, Karel Roden, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Pavel Liška, Anna Polívková a Vladimír Polívka.

Nejvíce představení se odehraje v amfiteátru areálu koupaliště v Brně na Kraví hoře.

Foto: ČTK

Iva Janžurová

„Hned dvě brněnské premiéry zdobí program letní scény na Kraví hoře: 14. července Nikdy není pozdě – důmyslně vystavěná komedie pro dva herce, Janu Paulovou a Václava Vydru, v šesti rolích. Kromě třaskavých humorných situací čekejte i ztišené tóny k zamyšlení. A 11. srpna bude v Brně poprvé uvedena komedie Už je tady zas! o tom, co všechno by se mohlo stát, kdyby se dnes v parku probudil Adolf Hitler – v hlavní roli Ondřej Kavan,“ popsala za pořadatele Simona Andělová.

Foto: Divadlo Bolka Polívka

Inscenace Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho

Osmého srpna je na programu komedie Herečky. V úterý 2. srpna pobaví také novinka s Markem Adamczykem Hledám ženu, nástup ihned, jejíž bláznivou zápletku naznačuje už sám název. Divadlo A. Dvořáka Příbram přiveze 30. června nové nastudování Balady pro banditu. V hlavních rolích příběhu Nikoly Šuhaje loupežníka se představí Anna Fixová a Pavel Batěk.

Chybět nebude inscenace Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho 11. a 14. června s Bolkem Polívkou v hlavní roli. V úterý 21. června pak do Brna zavítá Špinarka. Vstupenky jsou v prodeji na https://letniscena.divadlobolkapolivky.cz.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám