Hlavní obsah

Lady Gaga prohrála, Madonna vydělala nejvíc. Může za to kyčel

Zpěvačka Madonna je nyní nejlépe placenou osobou v pop music. Uvedl to časopis Forbes, který její zisky za rok do letošního června odhadl na 125 miliónů dolarů.

Foto: Reuters

Madonna během svého turné MDNA

Článek

Zisky z koncertního turné MDNA plus prodeje zboží s vlastní tematikou posunuly pětapadesátiletou Madonnu daleko před zpěvačku Lady Gaga, která je na druhém místě s 80 milióny dolarů. Lady Gaga mohla dopadnout lépe, kdyby ji zraněný kyčel nepřinutil zrušit světové turné, dodal Forbes.

Na třetím místě se umístil rockerský veterán Bon Jovi se 79 milióny dolarů následovaný hvězdou country Tobym Keithem (65 miliónů dolarů) a britskou skupinou Coldplay (64 miliónů dolarů) na páté příčce.

Forbes svůj seznam sestavuje na základě zisků z prodeje vstupenek, autorských honorářů, prodeje reklamních předmětů a dalších druhů podnikání. Neodečítá z nich náklady na agenty, manažery či právníky. Na tento seznam Forbes zařazuje jen žijící umělce - jinak by na první příčce byl král popu Michael Jackson, který za poslední rok do června 2013 posmrtně vydělal 160 miliónů dolarů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám