Hlavní obsah

Kubišová dokončila klip k Modlitbě pro Martu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Marta Kubišová dokončila klip ke své písničce Modlitba pro Martu. Připomene jím třicet let od sametové revoluce. Při té příležitosti se rozhodla uspořádat jediný koncert, a to 16. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny.

Teaser ke klipu Modlitba pro MartuVideo: VDM Promo

 
Článek

Videoklip k její nejslavnější písničce bude zveřejněn předtím. Vyjde v polovině září, jeho premiéra bude v kině Lucerna v Praze.

„Klip se mi moc líbí. Jsem s ním spokojená a mám radost, že vznikl,” řekla zpěvačka. „Natáčel se čtyři dny, v exteriéru a v Lucerně. Měla jsem kolem sebe skvělý tým mladých lidí pod vedením režiséra Petra Větrovského a vše běželo naprosto profesionálně.“

V klipu se objeví i Dagmar Havlová. „Dáša je takovým odkazem na Václava Havla. Vždycky jsem je měla oba moc ráda. Václav se již natáčení zúčastnit nemohl, tak jsem ráda, že je v klipu Dáša. Moc mě její přítomnost potěšila,” vyznala se Kubišová, která už se nemůže dočkat premiéry klipu.

Pak už se totiž bude moci plně soustředit na svůj koncert, kterým udělá definitivní tečku za svou pěveckou kariérou.

„Já už skončila před dvěma lety, ale pak bylo výročí sta let republiky a já nemohla pozvání odmítnout. Tento rok je další výrazné výročí. Dostala jsem stovky nabídek, abych k výročí sametové revoluce na různých místech vystupovala. Nakonec jsme se s mým promotérem Větrovským dohodli, že uspořádáme jeden koncert a já na něm uctím výročí, které pro mě moc znamená. Jsem ráda, že příští rok žádné výročí není a můj koncert 16. listopadu v Lucerně bude opravdu v mé pěvecké kariéře definitivně poslední,” dodala Kubišová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám