Hlavní obsah

Komedie s Vetchým, Kostkovou a Bokovou vstoupí do kin v lednu

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Martin Horský pomalu končí s natáčením komedie Ženy v běhu s Jenovéfou Bokovou, Terezou Kostkovou, Veronikou Kubařovou, Zlatou Adamovskou, Ondřejem Vetchým, Vladimírem Polívkou a Martinem Hofmannem.

Foto: Cinemart

Ondřej Vetchý a Tereza Kostková v komedii Ženy v běhu

Článek

„Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit i jeho poslední přání - zaběhnout maraton!  Emancipovaná a rázná matka tří dcer (Tereza Kostková, Veronika Kubařová, Jenovéfa Boková) v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán,” popisují tvůrci výchozí situaci vztahové komedie.

Dcery ale mají jiné starosti. Marcela (Tereza Kostková) žehlí průšvihy svých tří synů,  zatímco jejich otec Karel (Ondřej Vetchý) ji už dvacet let neumí, nebo nechce, požádat o ruku.

Foto: Cinemart

Jenovéfa Boková a Vladimír Polívka

„Marcela pečuje o rodinu s nepraktickým chlapem a třemi kluky. To mě strašně baví, protože jde o natáčení s dětmi plné vtipných situací, ve kterých se každá žena pozná. Něco, co i já sama znám ze života: děti, muž a každodenní provoz rodiny. Mně bylo dobře už při čtení scénáře. Rodinné a partnerské vztahy jsou v něm popsány reálně, ale s vtipem, humorem a nadějí,” uvedla Kostková.

Foto: Cinemart

Zlata Adamovská

Prostřední Bára (Veronika Kubařová) touží po dítěti, jenže pro něj zatím neuhnala toho pravého tatínka. Nejmladší Kačka (Jenovéfa Boková) sice chlapa má, ale ten  má manželku. Přesto s ním zůstává ve vztahu bez budoucnosti.

Scenáristou i režisérem vztahové komedie je zatím málo známý Martin Horský a   producentem Tomáš Hoffman, který pracoval na filmech jako Účastníci zájezdu, Ženy v pokušení, Muži v naději a Bezva ženská na krku. Komedie má jít do kin 31. ledna 2019.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám