Hlavní obsah

Komedie Pěkně blbě je zábavná, ale i trochu děsivá, popsala herečka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Producentka a scenáristka Emily Gordonová, jejíž skutečné zážitky inspirovaly komedii Pěkně blbě, si na novém videu promluvila s herečkou Zoe Kazanovou, která ji hraje. „Zapůsobilo na mě, jak je ten film komplexní – je dojemný, zábavný, ale i trochu děsivý zároveň,“ shrnula herečka.

Komedie - Pěkně blbě

 
Článek

Nezávislá komedie byla uvedena letos na MFF Karlovy Vary a mezi diváky patřila k nejoblíbenějším.

Vypráví o Kumailu Nanjianim, který se zamiloval do studentky Emily, jenže ta upadla do kómatu. Mladík za ní chodil do nemocnice, kde se seznámil s jejími  nevrlými rodiči a prožíval s nimi nejednu trapnou chvilku.

Skutečná Emily napsala s Nanjianim scénář a podílela se i na výběru herečky, která ji ve filmu ztvární. O roli Emily se ucházelo mnoho dívek, ve chvíli, kdy ale Gordonová uviděla nahrávku Zoe Kazanové, jí bylo jasné, že je ta pravá.

„Bylo vidět, že má skutečnou hloubku, ale zároveň i jistou lehkost – nebyla přehnaně vážná. Byla jsem nadšená, že tu roli přijala, bez ní by ten film rozhodně nebyl tak dobrý.“

Reklama

Výběr článků

Načítám