Hlavní obsah

Kofe-In představují skladbu o nezbytnosti žen

Kapela Kofe-In vydává nový singl Troja, který je podle jejích slov klasickou rockovou vypalovačkou. Je předzvěstí nového alba, které má brzy vyjít. Vydání doprovází videoklip, který má na Novinkách.cz premiéru.

Kofe-In v klipu k písni TrojaVideo: archiv kapely

 
Článek

Text skladby zobrazuje vztah muže a ženy jako univerzální lidský příběh, který je totožný napříč generacemi. Spojuje minulost i budoucnost. „Žena je bolest i útěcha mužského údělu. Osudový článek života mužů, žena je nezbytná pro počátek i konec,“ vysvětluje textovou vizi skladby zpěvák Jan Kunze.

Ke skladbě vznikl i videoklip, který natočil režisér Radim Kaller se svým týmem. S kapelou už natočil předchozí klipy k singlům Bouře a Víme kudy.

„Tentokrát jsme si řekli, že bychom v něm rádi představili naši rockovější stránku. Tak, jak ji znají fanoušci z koncertů,“ říká Petr Kunze, kytarista kapely.

Foto: archiv kapely

Kofe-In chystají své páté album.

Koncept klipu je postavený především na hrající kapele. Objevuje se v něm i žena, její role koresponduje se základním tématem písně.

Kapela Kofe-In má v plánu vydat své páté studiové album. Jeho producentem bude Armin Effenberger. Kofe-In se na desce soustředí na přesné zachycení povahy a nálady jednotlivých písní. V textech lze cítit zkušenost, filozofování o smyslu života i rocková přímočarost.

Reklama

Výběr článků

Načítám