Hlavní obsah

Kdo bude příštím Bondem?

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouze dva kandidáti se již budou ucházet o roli agenta 007 Jamese Bonda v jeho dalším filmovém dobrodružství. Jedním z nich je Clive Owen, jehož jsme viděli jako krále Artuše a ve vztahové tragikomedii Na dotek.

Článek

Údajně silnější podporu má ale Daniel Craig. Sedmatřicetiletý muž ostře řezané tváře je známý například z akčního hitu Lara Croft: Tomb Raider, kde si zahrál konkurenta Angeliny Jolieové, ziskuchtivého archeologa Alexe Westa. Na zloduchy měl ostatně ve své dosavadní kariéře štěstí - ve slavném Road To Perdition hrál gangsterského syna Paula Newmana, v novém filmu Po krk v extázi hraje hlavního hrdinu - gangstera a drogového dealera.

Sám Craig přitom tvrdí, že hodně rolí nepřijal právě kvůli svému odmítavému postoj vůči násilí. "Bude to znít hloupě, ale opravdu nemám rád, když film obsahuje přehnané násilí a já nejsem schopen pochopit, proč tam je."

O představiteli Bonda by se mělo rozhodnout v nejbližších týdnech. Craig se tím nijak nevzrušuje, ale přiznává: "Jen hlupák by takovou nabídku nezvážil."

Anketa

Kdo by byl lepším Bondem?
Clive Owen
23,8 %
Daniel Craig
18,5 %
Někdo jiný
53,6 %
Nevím
4,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 362 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám