Hlavní obsah

Kdo bude hrát Madonnu? Film se už chystá

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hollywoodské studio Universal začne brzy točit film o popové zpěvačce Madonně s názvem Blond Ambition. Vychází ze scénáře Elyse Hollanderové.

Foto: ČTK/ABACA

Madonna

Článek

Produkování snímku se ujmou Michael De Luca (Padesát odstínů šedi), Brett Ratner z RatPac Entertainment a John Zaozirny z Bellevue Productions.

Zatím nikdo neoznámil podstatnou informaci, kdo bude Madonnu hrát. Ona sama asi těžko, protože film pojednává o jejím mládí v osmdesátých letech minulého století.

Neznámá Madonna Louise Cicconeová přišla do New Yorku v roce 1978. Chtěla se prosadit jako tanečnice, ale pak začala zpívat. Pokus stát se rockovou hvězdou byl velký propadák, a tak se rozhodla, že zkusí lehký taneční pop. Začala pracovat na prvních singlech a pak na debutovém albu Madonna, které vyšlo v roce 1983.

Film bude sledovat právě práci na prvním albu, těžké začátky, kdy ještě chudá Madonna toužila po slávě. Bude se samozřejmě věnovat i osobnímu životu.

Blond Ambition je prvním realizovaným scénářem neznámé Elyse Hollanderové, která pracovala mimo jiné jako asistentka na Birdmanovi s Alejandrem G. Inarrituem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám