Hlavní obsah

Kapela Všichni Svatí hlásí novou písní a klipem příchod nového zpěváka

Právo, jaš, kul

Skupina Všichni Svatí se po kratší odmlce opět hlásí. V květnu natočila ve studiu First Floor pod producentskou taktovkou houslisty a zpěváka kapely Čechomor Karla Holase nový singl a klip Malá holka. Za mikrofonem se v něm objevuje nový frontman, zpěvák a kytarista Václav Vaňura, který se na scéně pohybuje pod uměleckým jménem Láska.

Všichni Svatí v novém klipuVideo: archiv kapely

 
Článek

Po řadě personálních změn se nakonec Všichni Svatí sešli v nové sestavě. Láska si nastudoval kompletní původní repertoár z minulých dvou desek skupiny a společně se stávajícími členy našel chuť hrát a tvořit nové písně v jiném hávu.

„Letos začínám svou třetí písničkářskou sezonu a do toho přišla nabídka od Všech Svatých, zda bych se nechtěl chopit mikrofonu. A protože mám rád výzvy a neustále zkouším něco nového, nabídku jsem přijal. Navíc uznejte, spojení Svatých a Lásky, to přece nemůže dopadnout špatně,“ dodává s úsměvem Láska.

Singl Malá holka vznikl ve spolupráci s producentem Karlem Holasem v barrandovském studiu First Floor.

„S kapelou se znám velmi dlouho a dobře. Nabídka ke spolupráci pro mě byla výzvou, vzhledem k producentským esům, se kterými kapela v minulosti spolupracovala. Při práci na písničce Malá holka jsem chtěl hlavně zachovat přirozený kytarový zvuk, na kterém je kapela postavena, a okořenit ji o další nástroje, které písni pomohly jak rytmicky, tak harmonicky. Byla to velmi příjemná spolupráce,“ říká Holas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám