Hlavní obsah

Kapela Sendwitch vydává letní singl s klipem natočeným u jezera

Právo, jaš, kul

Léto, super počasí, kámoši a párty až do rána. Přesně tuhle náladu má klip skupiny Sendwitch k nové písničce Je tady léto. Vznikl u jezera v Pňově.

Sendwitch v klipu k písni Je tady létoVideo: Championhip Music

 
Článek

„Říkali jsme si, že nemáme žádný letní song s dupavým rytmem a jednoduchým zpěvným refrénem, který by si mohl dát v létě každý. Už delší dobu si ujíždím na americké country a měl jsem nutnou potřebu se tomu alespoň přiblížit. Myslím, že se to povedlo,“ vysvětluje k nápadu ke vzniku písně zpěvák a kytarista Daniel Černý.

Nahrávání písničky i natáčení klipu se zvládlo během několika dní. „Natáčeli jsme u jezera Pňově, je to pro nás nejpřívětivější prostředí s velkou podporou pana starosty. I když jsme nechali na stromech viset toaleťák a v jezeře zapomněli sud piva, všechno šlo v klidu vyřešit,“ vzpomíná se smíchem na střípky z natáčení Černý.

V klipu si zahrál i Mirai Navrátil, respektive jeho fotka. Původní plán zapojení zpěváka přímo do nahrávání nevyšel z časových důvodů, a tak to nakonec kapela vyřešila po svém. „Mirai mi pro část písničky naskakoval už od začátku, bylo mi líto ho nějak nevyužít. Tahle náhrada ho snad neurazí,“ vysvětluje Černý.

Sendwitch se těší na koncertní pódia a festivalovou sezónu, která se naplno rozbíhá. V létě bude hned několik možností, kde se s kapelou potkat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám