Hlavní obsah

Kapela O5 a Radeček vyjede na koncerty blízko nebe

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperská poprocková skupina O5 a Radeček se po třech letech vrátí na místa blízko nebe. Odehraje pět koncertů na střechách vybraných budov. V akustické podobě představí všechny písně, které od ní fanoušci očekávají.

Foto: BrainZone – Ondřej Pýcha

Skupina O5 a Radeček se vrátí na místa, na nichž koncertuje ráda.

Článek

„Koronavirus je nakonec i k něčemu dobrý. Vzhledem ke spoustě zrušených koncertů máme čas po letech zopakovat vystoupení na střechách. Už se těšíme, jak budeme s fanoušky prožívat společnou závrať,“ vysvětlil zpěvák Tomáš Polák.

Turné začne 22. července v Praze na střeše Obchodního centra Kotva, o den později bude pokračovat na střeše knihovny v Hradci Králové, 24. července v Baťově institutu ve Zlíně, 29. července v kavárně Lucerna v Zábřehu a skončí 30. července na střeše Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Začátky jsou stanoveny na devatenáctou hodinu.

Během koncertu zazní hity Vloupám se, Máš mě na svědomí, Sex ve sprše, Praha a další písně v netradičních akustických aranžích. Návštěvníci se také mohou těšit na neotřelé průvodní slovo, během kterého se dozvědí zajímavosti o jednotlivých písních a třeba i o členech kapely. Jako host vystoupí pražský písničkář Láska.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám