Hlavní obsah

Kapela Mr. Loco představuje další skladbu v češtině

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loni v říjnu uvedla pražská skupina Mr. Loco videoklip k písni Alergik. Byl to její první počin v českém jazyce a kapela kolem zpěváka Filipa Flussera ohlásila přípravu dalších nových skladeb. Aktuálně přichází se singlem a videoklipem Nemusím.

Nový videoklip kapely Mr. LocoVideo: archiv kapely

 
Článek

„Písnička Nemusím je lehkou parodií na motivační slogany, které úplně nemusím. Je to taková obdoba protest songu,“ přibližuje Flusser.

Mr. Loco klip realizovali na přelomu května s režisérem Matějem Pechou. Točilo se v parku na Letné v Praze. Nemusím je prvním hraným videoklipem v historii kapely a zahráli si v něm všichni její členové.

Foto: archiv kapely

Záběr z natáčení klipu.

„Bylo to vysmáté natáčení. Celou dobu jsme se chechtali. Každý záběr se musel kvůli záchvatům smíchu jet desetkrát,“ tvrdí trumpetista Kryštof Verner. Klávesista Pavel Holmer dodává: „Měl jsem za úkol svého arogantního šéfa přetáhnout svazkem papírů. Nejprve jsem měl trochu obavy, že ho to bude bolet, ale napotřetí už mi rána sedla docela dobře.“

Reklama

Výběr článků

Načítám