Hlavní obsah

Kapela Bombarďák představuje klip k písničce Emo. Je pro děti i dospělé

Právo, jaš, kul

V říjnu vydala kapela Bombarďák nové album Jmenuje se 3FO3 a nyní z něho formace v premiéře na Novinkách.cz představuje videoklip k písničce Emo.

Klip kapely Bombarďák k písničce EmoVideo: Indies Scopre

 
Článek

Kapela Bombarďák přesvědčuje, že není rozdílu mezi písničkami pro děti a dospělé. Na novém albu je ke slyšení kombinace ska, folku, rocku i punku, to vše s lehkostí koření texty Jiřího Jelínka, který glosuje svět rodičů a dětí.

Deska nese název 3FO3 a Jiří Jelínek říká: „Pravda je, že fotři jsme vlastně čtyři, ale tři mušketýři byli také čtyři. Název 3FO3 už aspiroval na pojmenování naší první desky. Dokonce jsme přemýšleli, jestli se tak nemá jmenovat naše kapela. Další z možných názvů kapely byl Herodes.“

Ke zpěvákovi a autorovi textů Jirkovi Jelínkovi, baskytaristovi Filipu Nebřenskému a Michalu Daleckému se připojil Matěj Pospíšil. A jak Jelínek potvrzuje, role jsou nyní jasné: „Michal je d´Artagnan, Filip Porthos, Matěj Athos a já jsem nejkrásnější AraMISS.“

Speciální koncerty u příležitosti vydání alba se křty proběhnou 26. listopadu v brněnském Café Práh a o dva dny později v pražském Divadle Minor. 

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám