Hlavní obsah

Justin Bieber zrušil svůj pražský koncert

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadský zpěvák Justin Bieber zrušil zbytek svého turné Justice World Tour, v rámci kterého měl vystoupit i v Praze. Umělec své koncerty už několikrát odložil kvůli zdravotním problémům, informoval ve středu server BBC News.

Foto: ČTK/PAP/Jacek Bednarczyk

Justin Bieber

Článek

Na turné měl Bieber vystoupit ve Spojených státech, v Austrálii či Evropě. Pražský koncert byl naplánován na 12. března v O2 Aréně.

„Peníze za zakoupené vstupenky Vám budou v nejbližších dnech automaticky vráceny na účet společností Ticketmaster nebo Ticketportal,“ stojí na stránkách O2 arény.

Bieber turné několikrát odložil. Loni v létě fanouškům řekl, že za to mohou zdravotní problémy. Zpěvák trpěl ochrnutím obličeje po prodělání Ramsey-Huntova syndromu, který je charakterizován obličejovou slabostí nebo paralýzou lícního nervu.

„Dospěl jsem k závěru, že musím udělat ze svého zdraví prioritu,“ uvedl v září zpěvák, když oznámil další odklad koncertů. Ke zrušení turné se Bieber nevyjádřil a nezdůvodnil ho.

Justin Bieber do Prahy přijede, turné se neruší, ujišťuje pořadatel

Kultura

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám