Hlavní obsah

John Rambo se vrací! Tentokrát prolije poslední krev

Novinky, David Ryneš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rok 2019 je na návraty starých legend celkem bohatý. Po znovuoživení Terminátora, kterého si opět zahraje Arnold Schwarzenegger, se na stříbrná plátna vrací i legendární voják Rambo.

Upoutávka na film Rambo: Poslední krevVideo: Lionsgate Movies

 
Článek

Je tomu neuvěřitelných 37 let, co vyšel dnes již kultovní akční film Rambo: První krev. Tehdy si amerického vojáka, který se vrátil z vietnamské války, zahrál Sylvester Stallone a série se dočkala celkem čtyř dílů.

Foto: archív tvůrců

Ukázka z filmu Rambo: Poslední krev

Americký herec s italskými kořeny, který byl akčním hrdinou 20. století, se i nyní vrací do své ikonické role Johna Ramba. Ten si užívá klidného důchodu na v pustině zapadlém ranči. S nikým se nestýká a kromě kontaktu s mladou novinářkou je naprosto izolovaný od společnosti.

Co čert nechtěl, kamarádka Ramba začne psát o drogových kartelech, a to se jim samozřejmě nelíbí. Na Rambovi tak bude kamarádku nejen ochránit, ale také se vypořádat s kartely a zároveň se svou minulostí.

Snímek dorazí do kin 19. září.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám