Hlavní obsah

Jeho jmění přesahuje sto milionů dolarů. Zpěvák Jason Derulo dorazí příští rok do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký zpěvák, skladatel, tanečník, choreograf a producent Jason Derulo míří konečně do Prahy. Držitel řady hudebních cen a výrazná tvář sociálních sítí vystoupí v O2 areně 24. března 2024. Vstupenky v ceně od 990 Kč se začnou prodávat v pátek.

Foto: Live Nation

Jason Derulo je populární tvář sociálních sítí a všestranný muž

Článek

Od roku 2009, kdy začala jeho sólová dráha a on prorazil singlem Whatcha Say, prodal více než 250 milionů singlů v celém světě. Patnáct z nich má platinové ocenění. Podle informací zahraničních médií jeho čisté jmění přesahuje sto milionů dolarů.

Od začátku své sólové kariéry získal více než 18,2 miliardy streamů v celém světě a na sociálních sítích má více než 117 milionů sledujících na všech platformách. Jejich počet nadále utěšeně stoupá.

V jeho diskografii jsou čtyři alba. To poslední je však osm let staré, pod názvem Everything Is 4 vyšlo v roce 2015. Nyní pracuje na páté kolekci, kterou předchází několik v letošním roce vydaných singlů. V jeho hudbě se pojí pop, r’n’b a hip hop.

Derulo se prosadil také jako herec a podnikatel. Investoval do podniků Catch L.A. a Rumble Boxing, stal se spolumajitelem společnosti vyrábějící vodku Bedlam, spustil podcast zaměřený na inovace a společně s Najafi Group a BodyBuilding.com vyvinul řadu doplňků stravy a fitness produktů. Představil také UZO Jasona Derula, grafický román založený na příběhu postavy z TikToku.

Vzhledem k tomu, že každý jeho příspěvek na TikToku pravidelně dosahuje více než deseti milionů zhlédnutí, změnila tato platforma jeho vztah s fanoušky. Patří mezi největší hvězdy TikToku, v současné době je čtvrtým nejsledovanějším mužem na platformě.

Koncerty Taylor Swift v Seattlu vyvolaly seismickou aktivitu

Koktejl

Může se vám hodit na Firmy.cz: O2 aréna

Může se vám hodit na Zboží.cz: Everything Is 4 - Jason Derulo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám