Hlavní obsah

James Harries nabízí v písni Slow Mover pozitivní náladu

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský zpěvák a skladatel James Harries je trvale usazený v Čechách. Jeho písně znějí pravidelně z rádiových stanic a je také vyhledávaným autorem filmové hudby. V poslední době například k vánočnímu filmu Přání Ježíškovi, jehož premiéra je naplánovaná na listopad. S vánočními písněmi plánuje i turné a nyní představuje nový singl Slow Mover.

James Harries v klipu k písni Slow MoverVideo: Tranzistor Label

 
Článek

Aktuální singl Slow Mover vznikl s českým producentem Viliamem Bérešem, zazpívaly si v něm zpěvačky Barbora Mochowa a Eliška Bozemanová a klip k němu vytvořila slovenská fotografka Ivi Rebová.

„Na začátku roku jsem napsal a natočil spoustu sólových akustických písní jako reakci na covid. Ale myslím, že po tom těžkém období a s příchodem léta všichni potřebujeme něco veselejšího. Proto jsme s producentem Vildou Bérešem napsali Slow Mover. Věřím, že fanouškům také dodá pozitivní náladu,“ říká zpěvák o novém singlu.

Foto: Julie Vrabelová

James Harries chystá hudbu k vánočnímu filmu.

„Je dost bizarní, že teď, když je venku dvacet pět stupňů, dokončuju hudbu k vánočnímu filmu. Premiéra je naplánovaná na konec listopadu a rád bych poprvé udělal pár vánočních koncertů. Pohrávám si i s myšlenkou na soundtrackové album, ale uvidíme,“ odhaluje své podzimní plány Harries.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám