Hlavní obsah

Irové vypískali arogantního Axla Rose

Novinky, Stanislav Dvořák

Trapasem skončil koncert Guns n' Roses v irském Dublinu. Axl Rose, který je znám tím, že schválně zdržuje začátek koncertů, diváky rozzlobil natolik, že na něj začali házet různé předměty. Axl po chvíli odešel z pódia, informovala BBC.

Článek

Koncert začal o hodinu později, než měl. Diváci začali hlasitě bučet a házet na zpěváka plastové lahve. Po pár minutách Axl Rose řekl, že jestli přiletí ještě jedna lahev, tak půjde domů. A lahev přiletěla.

"Je to na vás, my chceme zůstat, chceme se bavit," tvrdil zpěvák, který je znám svou arogancí, fyzickým napadáním lidí na veřejnosti a obecně dost bláznivým chováním. Čeští fanoušci si ještě dobře pamatují, že na posledním koncertě v Praze přišel na pódium až před půlnocí.

Po hodině čekání a domluvě s pořadatelem se skupina vrátila na dublinské pódium, mezitím ovšem už polovina lidí odešla domů. Promotér se pak omluvil divákům za čekání, ale zároveň uvedl, že na žádného umělce se nemá nic házet.

Axl Rose vystupuje pod názvem Guns n' Roses, ačkoliv členové skupiny Guns n' Roses s ním nehrají. Všichni mají samostatné projekty. Kytarista Slash, který má lví podíl na nejslavnějších hitech skupiny z devadesátých let, nedávno hrál sólo v Praze.

Reklama

Výběr článků

Načítám