Hlavní obsah

Imodium opět vyráží na Bytové turné

Právo, jaš

Na již třetí Bytové turné vyrazí ve čtvrtek 14. prosince broumovská rocková skupina Imodium. Během tří dnů navštíví zpěvák a kytarista Thom, baskytarista Radouš a bubeník Karl dvanáct domácností svých fanoušků, kterým zahrají dvacetiminutový akustický blok přímo v jejich pokoji, případně na místech, na která si je pozvou.

Článek

"Uzavíráme takhle vždycky rok. Celou akci chápeme jako dárek fanouškům. Nikdo z nich za koncert nic neplatí, náklady na cestovné jsou v naší režii," vysvětluje Thom.

Dodává, že by letos chtěli představit fanouškům i několik nových písniček, které se objeví na albu, jež vyjde v červnu 2007.

Imodium zahajují Bytové turné ve čtvrtek v České Lípě, v pátek 15. prosince vystoupí dvakrát v Písku, Milevsku a Českých Budějovicích. V sobotu na ně čekají koncerty na Křivoklátě, Točníku a dvakrát v Praze, v neděli pak v Pacově a Třebíči a turné zakončí v Olomouci.

"Pořád máme pocit, že naši fanoušci téhle akci nevěří. Zájem o ni je obrovský, museli jsme se spoustě lidí omluvit, že z časových důvodů nedorazíme. Když ale přijedeme na místo, míváme dojem, že tomu lidi uvěřili teprve ve chvíli, kdy jsme zazvonili u dveří," dodává Thom. Bytové turné skupina Imodium absolvuje již potřetí.           

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám