Hlavní obsah

Igor Orozovič nazpíval hořkosladký duet s Anetou Langerovou. O vzpomínkách, lásce i naději

Zpěvák, hudebník, skladatel a herec Igor Orozovič je autorem hořkosladkého duetu Je to dávno, který je plný vzpomínek, lásky, naděje i otázek. Popšansonově laděnou píseň nazpíval s Anetou Langerovou. Videoklip vznikl v režii Veroniky Jelšíkové a na Novinkách.cz má premiéru.

Igor Orozovič a Aneta Langerová v klipu k písni Je to dávnoVideo: Supraphon

 
Článek

Videoklip vtáhne diváka do mozaiky výjevů, které rozvibrují jak jeho fantazii, tak emoce. Tvůrci jej nechtějí vysvětlovat, v hlavách diváků tak může vzniknout tisíc příběhů a vyrojit se tisíce vzpomínek. V klipu se objevují nejen Orozovič a Langerová, ale také tanečníci souboru Dekkadancers, herci Rostislav Novák starší, Jakub Albrecht a další.

„Měl jsem pro tenhle duet jasnou představu velmi křehkého jemného zpěvu a byl jsem zvědavý, jak k tomu Aneta přistoupí. Při nahrávání jsme společně hledali nejupřímnější výraz. Byla to skutečná tvorba. Jde o zdánlivě pár slov, proto musí být správně usazena,“ sdělil k nahrávce Igor Orozovič.

Foto: Martin Kubica

Aneta Langerová a Igor Orozovič si nahrávání písničky užili

Langerová uvedla: „Igor mě oslovil, jestli bych s ním nazpívala duet, poslal mi píseň a mně se ten nápad líbil. Nahrávání byla zábava, byl to dialog  – stejně tak, jako je tomu v písni. Líbí se mi jeho přemýšlení o hudbě jako o živé bytosti.“

Foto: Martin Kubica

Igor Orozovič s Anetou Langerovou ve studiu

Igor Orozovič & Co již rok koncertují s programem Když chlap svléká tmu. V současné době pod názvem Je jedno místo připravili jeho novou podobu, kterou v premiéře představili v rámci květnového vystoupení v ostravském Divadle Mír.

Pražskému publiku ji poprvé nabídnou v sobotu 29. července na letní scéně Studia DVA Vyšehrad.

Igor Orozovič: Nemám traumatizující zážitky, které bych potřeboval v písních řešit

Kultura

Aneta Langerová: Šoubyznys mi nic moc neříká

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám