Hlavní obsah

Hvězdou klipu k písni Nezapomenutelná skupiny Civilní obrana je Denisa Nesvačilová

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Civilní obrana vydává čtvrté album s názvem Zlatá deska a videoklip k písni Nezapomenutelná, v němž hraje klíčovou roli herečka Denisa Nesvačilová. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Civilní obrana v klipu k písni Nezapomenutelná.Video: archiv kapely

 
Článek

„S kapelou mě propojil můj kamarád, nicméně upřímně řečeno, vzhledem k minulým zkušenostem s videoklipy jsem byla trochu skeptická. Pak jsem si ale našla klip Civilní obrany a chytlo mě to. Hezcí kluci, svižná hudba, mělo to vtip a ironii, takže nebylo proč dál váhat,“ říká Nesvačilová.

Zpěvák skupiny Marek Calík k nové desce říká: „Zlatá deska je to proto, že na ní bude dost písniček, ke kterým jsme už vydali videoklipy, jež mají statisíce až miliony přehrání. Na albu budou ale kromě zlatých songů také novinky, které ještě nikdo neslyšel. Je to trochu nový směr a jsme sami zvědaví, jak se budou našim fanouškům líbit.”

Trojice Civilní obrana s novým albem Zlatá deska vyjede v pátek na podzimní turné s kapelou Wohnout. V rámci Máme na míň Tour společně zahrají třeba 8. listopadu v Mariánských Lázních - Velké Hleďsebi, 9. listopadu ve Staré Huti u Dobříše a 11. a 12. listopadu se představí v pražské Retro Music Hall, kde novinku Civilní obrany pokřtí aktérka klipu Denisa Nesvačilová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám