Hlavní obsah

Zemřela Zlata Hladíková, manželka Radima Hladíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve věku 75 let zemřela v úterý Zlata Hladíková. Byla manželkou zesnulého kytaristy Radima Hladíka a také manažerkou, a to nejenom jeho skupiny Blue Effect, ale i dalších kapel. Zprávu oznámili na Facebooku členové skupiny Vanua 2.

Foto: Profimedia.cz

Zlata Hladíková s Davidem Kollerem v roce 2018

Článek

„S neskonalým zármutkem v srdcích oznamujeme, že odešla Zlata Hladíková. Ta Zlata Hladíková, díky které bylo všechno na svém místě. Ta Zlata Hladíková, která nás dokázala ukáznit, potěšit, sprdnout a pohladit. Ta Zlata Hladíková, která nás společně s Radimem přijala do své rodiny a zahrnula nás vším, co k tomu patří. Ta Zlata Hladíková, kterou milujeme a bez které bychom nebyli takovými, jakými jsme… Ta Zlata Hladíková, kterou milujeme,“ napsali na svůj Facebook členové skupiny Vanua 2, které dělala Hladíková nějaký čas manažerku.

Zlata Hladíkovou se stala manželkou Radima Hladíka na konci šedesátých let. Měli spolu dvě děti Lucii a Radima, ten je filmový zvukař.

K managementu kapel se dostala v devadesátých letech. Starala se nejenom o Blue Effect v jeho novodobé etapě, ale také o Ready Kirken, Walk Choc Ice či již zmíněné Vanua 2.

Radim Hladík zemřel 4. prosince 2016 ve věku 69 let.

Vzpomínku na Radima Hladíka zahájí Viktor Sodoma

Kultura

Zemřel kytarista a skladatel Radim Hladík

Kultura

Reklama

Související témata:
Zlata Hladíková

Výběr článků

Načítám