Hlavní obsah

Adam Mišík a Marko Damian zvou v klipu k písni Dotyky do roku 1998

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adam Mišík odstartoval před několika dny v pražském klubu Roxy své turné a jedním z jeho hostů byl i slovenský producent a raper Marko Damian. Právě s ním nahrál skladbu Dotyky, kterou nyní vydává opatřenou obrazem. O videoklip s retro nádechem roku 1998 se postarali tvůrci ze společnosti Butterfly Kids. Na Novinkách má premiéru.

Adam Mišík a Marko Damian v klipu k písni DotykyVideo: Universal Music

 
Článek

„Singl Dotyky jsme opět stvořili s mým dvorním producentem Enthikem a je inspirován aktuálním britským soundem, který nás napadlo spojit s českým textem a vytvořit tak něco nevšedního,“ říká o písni zpěvák Adam Mišík.

Marko Damian má už na kontě společnou skladbu s Viktorem Sheenem nebo Sergeiem Barracudou. „Marko Damian je pro mě jeden z nejzajímavějších slovenských interpretů s nezaměnitelným soundem, a tak byl jasná volba pro náš krásný experiment,“ tvrdí Mišík.

Foto: Universal Music/Mojmír Ševčík

Marco Damian (vlevo) a Adam Mišík si hudebně rozumějí.

Příští měsíc se Adam Mišík přesune na Moravu na další zastávky turné. V brněnském Prvním patře vystoupí 14. března, o den později zavítá do Ostravy do klubu Barrák. Poslední zastávkou 23. března v Jablonci nad Nisou zakončí turné v Klubu na Rampě. Jeho koncert ve Foru Karlín proběhne 6. února 2025.

„Nemůžu se dočkat příští rok do Fora Karlín, kde to celý společně posuneme ještě o level výš,“ zve Mišík příznivce na další důležitý milník své kariéry.

RECENZE: Adam Mišík staví mosty

Hudba

Adam Mišík: Film Banger. věci změnil

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz: 2.0 - Adam Mišík, Parfém – Adam Mišík

Reklama

Související témata:
Marko Damian

Výběr článků

Načítám