Hlavní obsah

Hradišťan se propojí s Už jsme doma. Program festivalu MikuLOVE okoření bizarní Nor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve dnech 26. a 27. srpna proběhne v areálu letního kina v Mikulově festival MikuLOVE. Výjimečnou dramaturgií navazuje na Eurotrialog.

Foto: Mikulove

Hradišťan

Článek

Kapely Už jsme doma a Hradišťan při společném vystoupení spojí punk s folklorem. Zahrají nově zaranžované skladby z repertoáru Už jsme doma i Hradišťanu. Zazní tak písně Už jsme doma v pojetí Hradišťanu a naopak.

Hlavní část programu pak představí oba soubory spojené do jednoho. Aranží skladeb Už jsme doma se ujal Jiří Pavlica a skladeb Hradišťanu Miroslav Wanek.

Norský hudebník Sturle Dagsland přiveze nezařaditelnou alternativní směs folku, rocku, jazu a world music.

Dále vystoupí Michal Ambrož & Hudba Praha, Krásné nové stroje, Znouzectnost, Echt!, FLY - Vladimír Václavek trio, První Hoře, UZU (Japonsko), Helmutova stříkačka, Vložte kočku, Chór vážských muzikantov, BBP Podzemní orchestr, Velká Potreba (Slovensko), Drtikol, Samčo brat dážďoviek (Slovensko), Choroš, objevy minulého ročníku Iritující Pýchora a Čtvrt na smrt.

Foto: Arts Marketing

Už jsme doma

Sobotní doprovodný program zahrnuje představení souboru pro děti Kejklíř, slam poetry, v mikulovské synagoze pak koncert písničkáře Oldřicha Janoty a na zahrádce U Zajíce výstavu Karla Šustera s fotografiemi z minulých ročníků festivalu.

Zrekonstruovaný amfiteátr letního kina v Mikulově je bezbariérový, k dispozici bude stanové městečko. Vstupenky jsou v prodeji v síti GoOut, více informací na www.miku-love.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám