Hlavní obsah

Hon na Vašuta. Komedie Za vším hledej ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká komedie Za vším hledej ženu připomíná mnohé zahraniční filmy, kde skupina kamarádek chystá past na nevěrného nebo netečného partnera či expartnera.

Trailer filmu Za vším hledej ženuVideo: Falcon

 
Článek

Režisér Miloslav Šmídmajer obsadil Hanu Vagnerovou, Marka Vašuta, Terezu Krippnerovou, Betku Stankovou, Zlatu Adamovskou, Danielu Kolářovou, Igora Orozoviče, Marka Němce Jiřího Vyorálka a další.

Kamarádky Alex (Hana Vagnerová), Marta (Tereza Krippnerová) a Irena (Betka Stanková) mají své sny, které se moc nedaří realizovat. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. Alex by chtěla vážný vztah, bohužel si vybere o dost staršího šéfa velké firmy Alberta (Marek Vašut), který na city moc není.

Foto: Falcon

Za vším hledej ženu

Vymyslí plán, na který se má Albert „chytit“. Irena mezitím neustále bojuje s nezájmem svého muže Martina, až to vzdá a raději ho předává kamarádce, o kterou má stejně větší zájem.

„Já mám ráda humor, ale dobrej, spíš černej. Takže mně se moc líbilo, že ta babička, kterou ztvárňuju, je takhle nastavená. Tímto svým ostřejším humorem navíc dokáže ty napjaté situace skvěle narovnat,“ říká o své roli Daniela Kolářová.

„Jsou herci, kteří dokážou sprostá či ostrá slova říkat s takovou elegancí, že vůbec vulgárně nevyznívají,“ potvrzuje Šmídmajer, „A tak jsem obsadil Zlatu Adamovskou a Danielu Kolářovou, které právě toto umějí! A třeba Daniela Kolářová pronáší některé ostřejší věty s takovou grácií, že jsem nakonec litoval, že jsem tam některé ostré dialogy nezachoval. Ale pořád jich ve filmu zůstalo nadprůměrně!“ ujišťuje.

Premiéra komedie se chystá 20. října.

Reklama

Výběr článků

Načítám