Hlavní obsah

Hanzlíkovo Léto s gentlemanem má oficiální trailer

Novinky, Stanislav Dvořák

Režisér Jiří Adamec a herec Jaromír Hanzlík představili oficiální trailer Léta s gentlemanem. Film vstoupí do kin 14. února 2019.

Trailer k filmu Léto s gentlemanemVideo: Bioscop

 
Článek

Ve filmu si zahráli také Miroslav Etzler, Alena Antalová, Igor Bareš, Tereza Kostková, Ivana Chýlková, Miroslav Šimůnek, Dana Batulková, Petra Jungmanová, Yvetta Blanarovičová, Pavel Soukup, Arnošt Goldflam, Jan Čenský nebo Jana Boušková a Jan Vlasák.

„Jsou to všechno kvalitní herci a k tomu přátelé, které jsme s Jaromírem na své životní pouti při práci potkávali. Myslím, že i kvůli nim se vyplatí přijít do kina,“ řekl režisér Jiří Adamec.

„Jsem rád, že někteří vzali třeba i ty malé jednodenní roličky, setkání s nimi byla moc příjemná,” uvedl scenárista filmu Jaromír Hanzlík.

Foto: Bioscop

Léto s gentlemanem

Podle tvůrců má jít o letní komedii o touze po svobodě a pozdní lásce. Anna (Alena Antalová) tráví se svým manželem (Igor Bareš) každé léto v chatové oblasti pár desítek kilometrů za Prahou. Jejich manželství sklouzlo do rutiny.

Muž svůj čas už dlouhou dobu dělí mezi karban s kamarády v hospodě a výrobu modelů lodí ze sirek uvnitř lahví a jeho žena je pro něj prakticky neviditelná. Anna si každé léto zpříjemňuje na několik dní pravidelným setkáváním s kamarádkami, které za ní do malebných středních Čech přijíždějí na cyklistické výlety v okolí hradu Kamýk.

Jednoho dne se ve vesnici objeví muž jménem Artur (Jaromír Hanzlík). Elegantní, šarmantní gentleman, který je, jak všichni předpokládají, novým majitelem místního zámku. Mezi ním a Annou přeskočí jiskra.

Reklama

Výběr článků

Načítám