Hlavní obsah

Gay zápasníci znechutili Američany líbáním, podezření padá na Borata

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fandové wrestlingu z amerického Arkansasu se s nejvyšší pravděpodobností stali dalšími oběťmi nové komedie Bruno od tvůrce Borata, Sachy Barona Cohena. Nalákal návštěvníky na levné pivo a wrestlingový zápas, místo toho se ale wrestleři začali líbat a místní to nesli s velkou nelibostí.

Foto: Profimedia.cz

V USA oblíbený wrestling se stal dalším terčem britského komika. (Ilustrační foto)

Článek

Cohen tak opět posunul k dokonalosti svou metodu provokace a ztrapňování Američanů poukazováním na jejich přetvářku a skryté předsudky proti Židům či homosexuálům. Protože pravděpodobně tušil, že to neskončí dobře, "zápasníci" zmizeli ze sálu předem připravenou únikovou trasou, když na ně znechucené obecenstvo začalo házet piva.

"Měli jsme smlouvu na zápasy v kleci. Podvedli nás," řekl k tomu pro CNN šéf zařízení, ve kterém se konají zápasy Dwight Duncan. Cohenův tiskový mluvčí se k incidentu nechce vyjadřovat.

Zápasníci ze sebe v aréně strhali šaty a pak se políbili. Kamery v sále mezitím snímaly reakce publika, které tvořilo asi 1 600 fanoušků wrestlingu. Podle CNN byli přítomní znechuceni a někteří začali po domnělých homosexuálech házet piva.

Cohen se už poučil z žalob, které se na něj sesypaly po uvedení filmu Borat a všude v sále rozmístil nápisy, že představení se natáčí. Navíc museli návštěvníci podepsat prohlášení o tom, že se předem vzdávají práva na žalobu.

Reklama

Související články

Borat ztvární Sherlocka Holmese

Proslulého literárního detektiva Sherlocka Holmese si zahraje v nové hollywoodské komedii britský komik Sacha Baron Cohen, pověstný především filmovým...

Výběr článků

Načítám