Hlavní obsah

Zločinná mysl, Král vrakovišť i publicistický Detail. Léto na Televizi Seznam

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Seznam nabízí přes léto mimo jiné Zločinnou mysl, seriál PC Rebelové, premiérové díly Krále vrakovišť i publicistický Detail.

Foto: Televize Seznam

Seriál Zločinná mysl

Článek

Každý čtvrtek ve 21:25 patří publicistickému pořadu Detail. Ve třiceti minutách probere nové společenské problémy, politiku, technologie i moderní trendy.

„Léto bude patřit také dokumentům, které diváky vezmou na cestu za poznáním. Podívají se do exotického Ománu, na chladnou Antarktidu nebo se vydají po nejlepších turistických stezkách v Evropě. A zkrátka nepřijdou ani děti – na ty čeká Kniha džunglí, Lví Král Simba a především naučný pořad Byl jednou jeden,” sdělila PR specialistka Hana Holubová.

Foto: Televize Seznam

Kuchaři u ohně

První červencový den startuje na Televizeseznam.cz nový pořad z produkce Streamu Retrohrátky připomínající hry z doby, kdy ještě nebyly mobily.

A nechybí ani vaření. S Hugo Hromasem a Zdeňkem Marcínem se diváci setkají v Kuchařích u ohně, kteří poradí, jak si uvařit kachnu s pyré z dýní, kančí guláš s nadýchanými knedlíky či pstruha připravovaného přímo v popelu. Pořad poběží každý pátek celé prázdniny.

Pro filmové maniaky bude zajímavý Filmlokátor, který zkoumá místa, kde se točily známé filmy jako Ať žijí duchové nebo Vesničko má středisková - od 7. července na Televizeseznam.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám