Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Trůn stále okupuje Ondřej Vetchý se svou bambitkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na prvních místech žebříčku návštěvnosti českých kin se od minulého víkendu nic nezměnilo. Nejvíc diváků opět přišlo na Tajemství staré bambitky 2, i když jich dorazilo o poznání méně.

Foto: © Fairytale Production / Vojtěch Resler

Ondřej Vetchý jako napravený loupežník Karaba.

Článek

První příčku si česká pohádka Tajemství staré bambitky 2 s přehledem udržuje už třetí týden. Napravený loupežník Karaba (Ondřej Vetchý) v ní žije spořádaným životem, zatímco jeho dcera Anička (Kamila Janovičová) se provdala za krále Jakuba (Tomáš Klus) a mají spolu dceru Johanku (Valentýna Bečková). V nedalekém království vládne mladá a lehce naivní královna Julie (Veronika Kubařová), které se kromě smůly lepí na paty také zákeřní rádcové Ferenc a Lorenc, kteří byli z Jakubova království vyhnáni.

Druhé místo patří adaptaci videohry Uncharted. Americký film s Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem v hlavních rolích vypráví příběh profesionálního hledače pokladů Nathana Drakea od úplného začátku, tedy z doby předcházející ději videohry. S kamarádem Sullym se vydá pátrat po dávno ztraceném pokladu Ferdinanda Magellana, samozřejmě ale nejsou jediní, kteří se poklad snaží najít...

Foto: © Sony Pictures

Tom Holland a Mark Wahlberg ve filmu Uncharted.

Pomyslný bronz patří české komedii V létě ti řeknu, jak se mám. Pojednává o osudech party čtyřicátníků, jejichž příběhy se navzájem stále proplétají už od střední školy, kde se poznali. Ivana (Tereza Kostková) se před Vánocemi dozví, že se s ní chce její manžel Martin (Marián Miezga) rozvést. Její kamarádka Adriana (Dana Rogoz) pro změnu udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Televizní moderátorka Ela (Andreea Vasile) žije s překladatelem Andrejem (Ondřej Sokol), do života jí ale vstoupí její bývalý přítel David (Ján Koleník)... A tak dále.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
poziceminulý týdenfilmpočet návštěvníků za víkend
1.1.Tajemství staré bambitky 245 248
2.2.Uncharted30 402
3.3.V létě ti řeknu, jak se mám15 485
4.4.Spider-Man: Bez domova12 481
5.5.Mimořádná událost9 051
6.7.Srdce na dlani8 660
7.-Pes8 521
8.8.Zpívej 27 254
9.6.Smrt na Nilu6 516
10.12.Encanto6 274
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám