Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Batman vládne

V žebříčku návštěvnosti kin výrazně vede americký Batman. Za poslední víkend si připsal téměř 66 tisíc diváků.

Foto: Warner Bros.

Batman

Článek

V novém filmovém zpracování Batmana si zahráli Robert Pattinson, Zoë Kravitzová, Jeffrey Wright, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro či Andy Serkis.

Batman má jen několik důvěryhodných spojenců – Alfreda Pennywortha a poručíka Jamese Gordona – a mezi svými spoluobčany se stal jediným ztělesněním pomsty. Když se vrah sérií sadistických machinací zaměří na gothamskou smetánku, stopa záhadných indicií pošle Největšího detektiva světa na vyšetřování do podsvětí, kde se setká s postavami jako Oswald Cobblepot, Edward Nashton, Carmine Falcone a Selina Kyleová. Jakmile důkazy začnou vést blíže k domovu a začne být jasný rozsah pachatelových plánů, musí Batman navázat nové vztahy a odhalit pachatele, aby se stal symbolem naděje Gotham City.

V české pohádce Tajemství staré bambitky 2 hrají Tomáš Klus, Kamila Janovičová, Ondřej Vetchý, Miroslav Vladyka, Jiří Lábus, Veronika Khek Kubařová, Petr Štěpánek nebo Otmar Brancuzský.

Na třetím místě je americký dobrodružný film Uncharted s Tomem Hollandem, Markem Wahlbergem, Antoniem Banderasem a za ním slovensko-česká komedie V létě ti řeknu, jak se mám.

Nejnavštěvovanější filmy v ČR
poziceminulý týdenfilmpočet návštěvníků za víkend
1.-Batman65 805
2.1.Tajemství staré bambitky30 530
3.2.Uncharted21 018
4.3.V létě ti řeknu, jak se mám8 163
5.4.Spider-Man:Bez domova8 093
6.9.Zpívej 27 397
7.10.Encanto6 759
8.11.Velký červený pes Clifford6 264
9.7.Srdce na dlani6 103
10.5.Mimořádná událost5 784
Zdroj: Unie filmových distributorů

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám