Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Bastardi porazili nahněvané bohy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uplynulý víkend v kinech přál filmovým novinkám. Do první desítky návštěvnosti se dostaly hned tři. Přičemž jedna z nich, český snímek Bastardi: Reparát, pořadí zcela ovládla. Druhá skončila jiná novinka, tentokrát z americké produkce, Shazam! Hněv bohů. Superhrdinové všech druhů se opět vydali do akce. Bojují nejen o své superschopnosti, ale i životy jich samých i celého světa.

Trailer filmu Bastardi: ReparátVideo: Tomáš Magnusek

 
Článek

Triumf Bastardů navazuje na úspěšné tituly režiséra Tomáše Magnuska. Učitel Majer je v ní propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettu. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ovšem nic není tak ideální, jak vypadá.

Trailer k filmu 65Video: Falcon filmové novinky

Čeští diváci svým zájmem do první desítky protlačili ještě novinku 65. Vypráví o nouzovém přistání na neznámé planetě. Jenže pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi… před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů.

PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Bastardi: Reparát17 585
2.-Shazam! Hněv bohů16 204
3.1.Kocour v botách: Poslední přání11 171
4.2.Vřískot 68 230
5.3.Ostrov7 344
6.4.Avatar: The Way of Water6 883
7.-655 830
8.6.Creed III5 773
9.5.Ant-Man a Wasp: Quantumania5 042
10.7.Děti Nagana3 749

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Výběr článků

Načítám