Hlavní obsah

Vrací se Modrava, MasterChef a pan profesor Dyk

TV Nova letos hlavně pokračuje v již zavedených pořadech. Nové díly seriálů Pan profesor, Policie Modrava i Specialisté chystá pro své diváky na podzim. Doplní je stará známá kuchařská show MasterChef a Souboj na talíři.

Foto: Tv Nova

Modrava se vrací. Filip Tomsa, Jaroslav Satoranský a Soňa Norisová

Článek

Letos budou uvedeny jen dvě novinky – série O mě se neboj s Veronikou Arichtevou a komediální krimi s Tatianou Dykovou Případy mimořádné Marty. Nova ale ujišťuje, že ve vývoji jsou „desítky nových projektů“. Jedním z nich má být výpravný dobový seriál Obchodní dům.

Romanticko-komediální seriál O mě se neboj točí Biser A. Arichtev. Děj má podle tvůrců sledovat životní a vztahové kotrmelce rozvádějící se matky dvou dětí v podání Veroniky Arichtevy.

Děj osmidílného komediálního krimi seriálu Případy mimořádné Marty shrnula představitelka titulní role Tatiana Dyková: „Myslím si, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu.“

Foto: TV Nova

Beáta Kaňoková a Vojta Dyk

„Je to seriál, který v sobě kombinuje napětí, detektivku a humor. Naše hlavní postava je zároveň ztřeštěná, zábavná a inteligentní a způsob, kterým přichází na řešení případů, je geniální,“ tvrdí jeden ze dvou režisérů Případů mimořádné Marty Marek Najbrt.

Policie Modrava, která v minulosti kralovala sledovanosti, se uzavře poslední čtvrtou řadou.

„Seriál se uzavře čtyřicátým dílem, který je podle mě poměrně dojemný, víc ale prozrazovat nebudu. Nicméně čtyřicet dílů je dost a nechci, aby se seriál vyčerpal a úroveň šla níž,“ tvrdí režisér Jaroslav Soukup.

Vojtěch Dyk se vrací jako Pan profesor. Oblíbený učitel Marek se konečně dal dohromady s Karolínou (Beáta Kaňoková). Pokračuje také Ulice, detektivní seriál Specialisté a kulinářská show MasterChef.

Foto: TV Nova

David Švehlík a Richard Krajčo (Gumy)

Internetové Voyo chce zaujmout minisérií Král Šumavy režiséra Davida Ondříčka a seriálem Gumy s Richardem Krajčem a Davidem Švehlíkem.

Krále Šumavy hraje Oskar Hes. Za minisérií stojí ředitel vývoje TV Nova a Voyo Michal Reitler, který s Davidem Ondříčkem spolupracoval už na Českým lvem oceněném dvoudílném filmu Dukla 61.

Foto: TV Nova

MasterChef Česko. Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář

„Když se řekne Šumava, naskočí nám nejchladnější místa naší republiky, nejstudenější potoky, tůně. Hluboké lesy, řídké osídlení. Kdybyste se někdy měli ztratit, zmizet, kdyby někde měla vzniknout legenda o klukovi, co se nenechal chytit a opakovaně unikal tam a zpět pod padající železnou oponou, bylo by to na Šumavě,“ dodal Reitler.

Reklama

Výběr článků

Načítám