Hlavní obsah

Veronika Khek Kubařová propůjčila hlas záporačce bojující s pubertální krakenkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když je vám šestnáct jako Ruby Gillmanové, rozhodně nechcete vyčnívat, ale v tichosti zapadnout mezi spolužáky. To se ale tak úplně nedaří, nejen kvůli tomu, že je v hloubi duše kraken, a ještě – bohužel – vyniká v matematice a za zády má stále matku. Nový animovaný film Krakenteena Ruby zavede diváky do světa, v němž hrdinové žijí i těsně pod hladinou.

Trailer filmu Krakenteena RubyVideo: CinemArt

 
Článek

Snímek do světových kin chystá společnost DreamWorks Animation. Slibuje v něm výlety do divokého a turbulentního života na normální střední škole, kde studuje jedna velmi plachá teenagerka.

Ta ke svému zděšení zjistí, že je přímou členkou mýtického rodu mořských krakenů, že její osud leží v hlubinách oceánu a že ji čekají dobrodružství, jaká si ani ve snu neuměla představit…

Postavy nadabovali do češtiny známí herci, mimo jiné Veronika Khek Kubařová. Nadabovala hlavní záporačku, jež se jmenuje Chelsea. Hlavní postavě, pubertální krakence, pak propůjčila hlas Veronika Divišová.

Krakenteena Ruby

  • Režie: Kirk DeMicco.
  • V českém znění: Tereza Bebarová, Miroslav Etzler, Veronika Khek Kubařová, Veronika Divišová, Jan Dolanský, Marek Lambora, Anna Mercedes Čtvrtníčková, Otakar Brousek
  • Premiéra: 29. června 2023

Může se vám hodit na Firmy.cz: Kina

Reklama

Související témata:
Film Krakenteena Ruby

Výběr článků

Načítám