Hlavní obsah

Tom a Jerry se po 80 letech dostali do hraného filmu

Novinky, Stanislav Dvořák

Trailer celovečerního hraného filmu Tom a Jerry, který by měl jít do kin příští rok, je venku. Vychází z osmdesát let starého animovaného seriálu o kočce a myši, který už většina dnešních dětí ani nezná.

Trailer Tom a Jerry

 
Článek

Tom a Jerry byl animovaný seriál, který tvořili od roku 1940 William Hanna a Joseph Barbera. Kocour Tom se v každém díle snažil chytit myšáka Jerryho. Myš ho ale vždy nějak přechytračí, navíc ho provokuje a líčí na něj pasti.

Foto: Vertical Ent.

Tom a Jerry

V letech 1940 až 1958 vznikala původní série, která má 114 dílů. Navázaly na ni další řady a několik dílů vznikalo v šedesátých letech i v Praze díky Američanu Genu Deitchovi, který tu bydlel. V roce 1992 přišel animovaný celovečerní film Tom and Jerry: The Movie.

Nový film s živými herci se odehrává v luxusním hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století. Organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl zbavit se Jerryho. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. V hlavních rolích hrají Chloë Grace Moretzová (Kick Ass), Michael Peña (Ant Man) či Ken Jeong (Pařba ve Vegas).

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám