Hlavní obsah

Šteindler, Polívka a Mádl se léčí z erotické závislosti v nové komedii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V komedii Pánský klub bude skupina erotomanů řešit své problémy s psycholožkou. Premiéra se plánuje na 2. června.

Trailer Pánský klubVideo: Falcon

 
Článek

Debutující režisér Matěj Balcar ve filmu zpracoval svou vlastní divadelní hru. Terapie pro „eroticky závislé“ svede dohromady nesourodou pětici. Sympatický a nesmělý učitel Cyril (Jiří Mádl) se obává svých lechtivých představ o studentkách. Neomalený erotoman a notorický záletník Eda (Milan Šteindler) si stále dokazuje svoji mužnost. Mladý ajťák Martin (Martin Leták) se prezentuje jako velký milovník, ale jeho vystupování budí spíše rozpaky.

Postarší scenárista Přemek (Bolek Polívka) by se rád ubránil svodům své dlouholeté múzy, zatímco vyhořelý rocker Gigi (Zdeněk Žák) už má to nejlepší očividně dávno za sebou. Nebo ne?

Sezení výstředních účastníků probíhají pod taktovkou atraktivní, ale nepříliš zkušené psycholožky Lindy (Kristýna Hrušínská), které se terapie brzy vymkne z rukou. Otěže přebírají samotní „klienti“, setkání nabírají nečekaný spád a rozjíždí se svižná mozaika neuvěřitelných příběhů.

Foto: 4press

Bolek Polívka a Martin Leták

V dalších rolích hrají Patricie Pagáčová, Hana Vagnerová a Nela Boudová.

„Ženy jsou mnohem vytrvalejší a rezistentnější, než jsme my muži, a my bychom si měli vzít jejich cílevědomost a vytrvalost za příklad. Život bez žen by byl nemožný a smutný. A my starší muži jdeme mladším dobrým příkladem, protože na špatný se už nezmůžeme,“ glosuje Bolek Polívka.

Foto: 4press

Milan Šteindler

„Chápu motivace všech postav z Pánského klubu, nehledě na jejich věk a zkušenosti. Za sebe bych řekl, že jsem takové spojení životem protřelého, avšak decentního scenáristy Přemka s přidrzlým ajťákem Martinem, který si je ve vztahu k ženám nejistý, možná ještě okořeněné plachým učitelem Cyrilem. Tvorba Pánského klubu na mě působila jako lék. Vypsal jsem se ze svých temných stránek jednoduše tím, že jsem vše vložil do úst postavám,“ dodal režisér a autor scénáře Matěj Balcar.

Reklama

Výběr článků

Načítám