Hlavní obsah

Sharon Stoneová se vrací jako matka představitelky Penny z Teorie velkého třesku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Sharon Stoneová, superhvězda devadesátých let, už skoro upadla v zapomnění, ale stále pracuje. Vynoří se ve druhé řadě série HBO Letuška, kde bude hrát matku Cassie (Kaley Cuocové), kterou proslavila role Penny z Teorie velkého třesku.

Foto: Profimedia.cz

Sharon Stoneová

Článek

Třiašedesátiletá americká herečka byla na vrcholu v éře filmů Total Recall (1990) a Základní instinkt (1992). Nyní má hrát Lisu, matku, která se s dcerou Cassie moc nestýká, protože nemá trpělivost nezodpovědnou alkoholičku pořád zachraňovat.

Vedle nich si zahrají také Zosia Mametová, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perezová, Mo McRae a Callie Hernandezová, Alanna Ubachová, Cheryl Hinesová, Margaret Choová a další.

První řada Letušky byla v roce 2020 přijata docela dobře. Postava Cassie měla problém s alkoholem a s promiskuitou. Svých eskapád občas litovala, ale ne dlouho.

Foto: HBO

Cassandra ze seriálu Letuška je tak trochu nanynka.

Když se ocitne v bangkokském hotelovém pokoji s mrtvolou jakéhosi Alexe, se kterým opilá spala, zmatkuje a dělá jednu chybu za druhou. Zanechá spoustu stop, odletí do Ameriky a tam prchá před FBI.

V další řadě se Cassie bude snažit žít bez pití, což nebude jednoduché. Bude dál  dělat svou práci, ale současně se zaplete ještě se CIA. Producentský dohled nad seriálem mají Steve Yockey a Natalie Chaidezová. Přesné datum premiéry druhé řady zatím nezveřejnili.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám