Hlavní obsah

Sex po internetu není jen zábava. Film Jedna noc se představuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co byste pro lásku udělali vy? Ptá se podtitul nového filmu režiséra Davida Laňky Jedna noc. Vypráví příběh osudové lásky, která právě v tuhle chvíli musí dokázat, že obstojí. V hlavních rolích snímku zabývajícího se tématem sexuálních livechatů se představí Vanda Chaloupková, Adam Ernest a Jan Nedbal. Tvůrci zveřejňují na Novinkách jeho trailer.

Trailer filmu Jedna nocVideo: Bontonfilm

 
Článek

„Podle neoficiálních zdrojů v posledních třech letech dosáhla míra žen ve věku od 18 do 30 let, které si přivydělávaly nebo přivydělávají peníze na sexuálních livechatech a platformách, více než třiceti procent,“ přibližuje scenárista a režisér Laňka, co ho vedlo k natočení příběhu.

„Počet žen, které se rozhodly k takovému způsobu výdělku, se od covidového roku 2020 zpětinásobil a loni jen na platformě OnlyFans lidé za erotický obsah utratili 125 miliard korun. To už je skutečně fenomén. Stejně jako skutečnost, jak málo dnes pro mladé lidi znamená partnerská intimita. To, co dříve bylo určeno jen partnerům, se dnes doslova rozprodává,“ doplňuje a naznačuje tím výrazně děj.

Film se odehrává během jedné jediné noci. Zachycuje příběh osudové lásky, která během této doby projde velkou zatěžkávací zkouškou. Ustojí vše?

Tvůrci snímek charakterizují jako odvážnou lovestory. Do kin vstoupí 9. května.

RECENZE: Drama s Kozubem a Žilkovou klade těžké otázky

Kultura

David Laňka a Martin Müller o svém dramatu Spolu: Kozub se na roli autisty pečlivě připravil

Film

Reklama

Související témata:
David Laňka
Film Jedna noc

Výběr článků

Načítám