Hlavní obsah

S Predátorem bude bojovat žena, děj se odehrává před 1. dílem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Objevily se nové informace o pokračování filmu Predátor s neoficiálním názvem Skulls. Naznačují, že se bude odehrávat před prvním soubojem s Arnoldem Schwarzeneggerem.

Foto: Profimedia.cz

Amber Midthunderová

Článek

Režisér Dan Trachtenberg se prvním dílem hodně inspiruje. Námětem nového snímku je úplně první predátorská výprava na Zemi.

„Vrací se k tomu, díky čemu fungoval první Predátor, k vynalézavosti lidské bytosti, která se nevzdá, je schopná pozorovat a vyhodnocovat poznatky, v podstatě je schopná porazit někoho silnějšího, mocnějšího, dobře vyzbrojeného,“ prozradil producent John Davis.

Další z producentů, John Fox, naznačil, že se může jednat o historický film. To je celkem logické, protože jde o první návštěvu Predátora na Zemi a v prvním díle se připouští, že vesmírní lovci tam létali už dříve.

Foto: Profimedia.cz

Amber Midthunderová

Predátorovým protivníkem ovšem v žádném případě nebude stárnoucí štýrský svalovec Američany familiárně přezdívaný „Arnie“. Zřejmě to bude žena. Podle neoficiálních informací by protagonistkou filmu mohla být mladá, málo známá Američanka Amber Midthunderová. Má za sebou seriály Roswell: Nové Mexiko a Legion a také několik nepříliš oslňujících celovečerních snímků, např. Priceless, Mrazivá past, The Marksman, Bare a 14 Cameras. Nový díl predátorské série se neoficiálně jmenuje Skulls a měl by se už brzy natáčet v Kanadě.

První Predátor režiséra Johna McTiernana z roku 1987 půjde jen těžko překonat. Měl vybroušený scénář i obsazení (Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura, Sonny Landham, Shane Black). O navázání se pokoušela „dvojka“  Stephena Hopkinse, který dal hlavní roli Dannymu Gloverovi. V roce 2010 přišel film Predátoři s Adrienem Brodym a čtvrtý díl následoval v roce 2018. Nebyl přijat nijak nadšeně.

Filmy na Netflixu s českým dabingem: Novinky i starší snímky od dramat až po pohádky

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám