Hlavní obsah

Roztomilé trdlo Bridget Jonesová se vrací

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Série o neustále opouštěné a hledající Bridget Jonesové sice logicky skončila tím, že se protagonistka usadila a má dítě, ale zahraniční tisk už píše o čtvrtém pokračování.

Foto: Cinemart

Renée Zellwegerová

Článek

Čtvrtý díl má být na spadnutí, natáčet se bude už letos. Na scénáři se podílela také spisovatelka Helen Fieldingová.

Většina původních herců včetně Renée Zellwegerové se má vrátit. Třiapadesátiletá herečka už letos v jednom rozhovoru řekla, že doufá v návrat oblíbené postavy. Producenti s tím zřejmě počítají.

„Producenti vždycky věděli, že bude zájem o další pokračování, když bude k dispozici správný příběh. A teď se zdá, že je ten správný čas ten příběh vyprávět,“ tvrdí anonymní zdroj z oboru.

Foto: Cinemart

Z filmu Dítě Bridget Jonesové

„Už to bude sedm, osm let od posledního filmu, až se ten nový dostane do kin. Fanoušci zoufale touží zjistit, co se stalo dál.“

Série o roztomilém trdlu Bridget baví diváky už od roku 2001. V posledním díle Dítě Bridget Jonesové hlavní hrdinka otěhotněla, ale nebyla si jistá, zda to bylo na hudebním festivale s pohledným cizincem (Patrick Dempsey), nebo se starým dobrým Markem (Colin Firth).

RECENZE: Mnoho výbuchů pro nic aneb Hollywood v tramvaji do Bohnic

Film

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám