Hlavní obsah

První ukázka. V českém pokusu o mafiánskou komedii hrají Lambora, Ruml či Dobrý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ubal a zmiz je českým příspěvkem do žánru akčních mafiánských komedií, který u nás úplně nezdomácněl. Půjde o velký balík trávy, velké peníze a sekání malíčků.

Trailer k filmu Ubal a zmiz

 
Článek

V traileru se seznamujeme s kamarády Mirečkem (Matouš Ruml), Vilémem (Janek Gregor) a Dužanem (Duy Anh Tran), kteří prodávají marihuanu. Mají možnost prodat celou úrodu najednou mafiánskému Bulharovi (Predrag Bjelac) a jeho pravé ruce (Karel Dobrý), ale někdo vykradl pěstírnu.

Foto: CinemArt

Marek Lambora jako celebrita André ve filmu Ubal a zmiz.

Do toho se přimotá rádoby rocker André (Marek Lambora), který podepsal smlouvu, ve které se zavazuje k natočení tří popových alb pro teenagery, a zatímco lituje, jak se zaprodal, na letišti omylem vezme cizí kufr. Dva policisté (Martin Hofmann a Leoš Noha), kteří byli suspendováni, se rozhodnou po kufru pátrat na vlastní pěst.

Příběh se odehrává v průběhu jedné noci na Žižkově, kde se dá podle režiséra Adama Hobzika „ještě nadechnout a ucítit něco skutečného“. Nesnaží se o zásadní výpověď o skutečném životě, podle tvůrců to má být hlavně stylizovaná zábava plná černého humoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám