Hlavní obsah

Odvážně se vydává tam, kde už jiní byli, zesměšnil Takei ze Star Treku Shatnerův let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec ze Star Treku George Takei (pan Sulu) si neodpustil jedovaté poznámky na adresu svého kolegy Williama Shatnera (kapitán Kirk), který se v devadesáti letech vydal do vesmíru. Jejich vzájemná nevraživost je pověstná.

Foto: Reuters

William Shatner na prohlídce startovacího zařízení Blue Origin

Článek

„Odvážně se vydává tam, kde už jiní lidé byli,“ řekl George Takei. „Je to pokusné morče, je mu devadesát a je důležité zjistit, co se stane.“

„Ale není to zrovna nejlepší vzorek devadesátiletého člověka. Bude to vzorek, který nemá kondici.“

Spory mezi Takeiem a Shatnerem, který se stal oficiálně nejstarším člověkem ve vesmíru, se táhnou už desítky let. Dva staří herci jsou tak trochu jako Tina Turner a Aretha Franklin Star Treku.

Foto: Profimedia.cz

George Takei

Během natáčení seriálu si Takei stěžoval, že ho Shatner na place ignoruje. Také ho obviňuje, že v roce 1989 zlomyslně změnil scénář, aby jeho postava (pan Sulu) nemohla převzít velení kosmické lodi. Oba slavní herci strávili se Star Trekem desítky let, hráli v seriálu i v šesti filmech.

Shatnerův let se uskutečnil ve středu ve stroji firmy Blue Origin. Termín byl kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám přesunut z úterý. Trval pouze 10 minut, poté se hvězda Star Treku i s ostatními bezpečně vrátila na Zemi.

Star Trek půjde opět do kin, ujme se ho režisér Hry o trůny a Dr. House

Film

Reklama

Výběr článků

Načítám