Hlavní obsah

Nové seriály: Penny s mrtvolou nebo romantika podle Sally Rooneyové

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmová sezóna je letos v totálním rozkladu, na zimu jsou ale připraveny seriálové novinky. Po aktuální premiéře Mělas to vědět přijde třeba herečka Kaley Cuocová (Penny z Teorie velkého třesku), jež je hlavní tváří série Letuška. Nabídne ji 26. listopadu HBO GO.

Trailer LetuškaVideo: HBO

 
Článek

Letuška Cassandra se probudí ve svém hotelovém pokoji v Dubaji, s kocovinou z předchozí noci a mrtvolou ležící vedle ní na posteli – aniž by tušila, co se stalo.

Foto: Profimedia.cz

Kaley Cuocová při natáčení Letušky

Protože se bojí zavolat policii, pokračuje ve svých ranních aktivitách, jako by se nic nestalo, a přidá se k ostatním letuškám a pilotům cestujícím na letiště. V New Yorku je vyhledána agenty FBI, kteří se vyptávají na její nedávné mezipřistání v Dubaji. Zoufalá žena, která stále nedokáže poskládat střípky z oné osudné noci dohromady, začne přemítat o tom, jestli by mohla být vrah.

Vedle Cuocové ní si zahrají Michiel Huisman, Rosie Perezová, Zosia Mametová, Michelle Gomezová, Colin Woodell či Merle Dandridge.

Normální lidi

Další novinka Normální lidi na motivy bestselleru Sally Rooneyové začíná 1. prosince na HBO GO, kde budou k dispozici všechny epizody najednou.

Na střední škole patří Connell ke hvězdám a Marianne je outsider. O rok později oba studují na vysoké škole v Dublinu. Z Marianny se mezitím stala královna večírků, zatímco nejistý Connell jen velmi těžko nachází své místo ve společnosti. Ačkoliv se oba pohybují v rozdílných kruzích, přitahují se k sobě jako dva magnety. Marianne propadá sebedestrukci a Connell hledá svůj smysl života jinde.

Podle tvůrců jde o “příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce”, kterému nechybí ani sarkastický nadhled. Ve dvanáctidílném seriálu hrají Paul Mescal a Daisy Edgar-Jonesová (Šest v tom), Sarah Greenová (Penny Dreadful, Dublin Murders) nebo Aislín McGuckin (Outlander).

Reklama

Výběr článků

Načítám