Hlavní obsah

Nová píseň Beyoncé provází trailer filmu o Venus a Sereně Williamsových

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi brzy se dočkaly biografického filmu slavné tenisové sestry Venus a Serena. Právě vyšel trailer s písní zpěvačky Beyoncé Be Alive.

Trailer k filmu KRÁL RICHARD: ZROZENÍ ŠAMPIÓNEK (anglický)Video: Warner Bros. Pictures

 
Článek

Od filmu King Richard lze těžko čekat kontroverze nebo skandál, jde totiž o oficiálně schválený příběh sester Williamsových - Venus a Serena jsou dokonce jeho výkonnými producentkami. Jejich ambiciózního otce Richarda hraje Will Smith. Režie snímku se ujal Reinaldo Marcus Green podle scénáře Zacha Baylina.

Foto: Warner Bros.

Will Smith (uprostřed) ve filmu Král Richard: Zrození šampiónek

Venus, která se narodila 17. června 1980, je bývalou světovou jedničkou v singlu i deblu. Celkově vyhrála 23 titulů na grandslamových turnajích, sedm ve dvouhře a čtrnáct v ženské čtyřhře po boku své o rok mladší sestry Sereny. Ta celkově vyhrála 39 grandslamů.

Foto: Profimedia.cz

Venus Williamsová

Richard Williams (Will Smith) je otcem i nekonvenčím trenérem obou tenistek. V dalších rolích si zahráli Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Tony Goldwyn, Jon Bernthal či Mikayla LaShae Bartholomew.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová

Světová premiéra proběhla v září na festivalu Telluride. V českých kinech by se měl film pod názvem Král Richard: Zrození šampiónek objevit 25. listopadu.

Reklama

Výběr článků

Načítám