Hlavní obsah

Mlsní medvědi míří na pól. Pro nanuky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Před lety uspěli roztomilí prožraní medvídci v České televizi. Jako večerníček uspávali malé diváky. Před tím okouzlili malé čtenáře, následně malé kuchaře. Jejich dobrodružství nyní pokračuje v kinech. Nově zamíří na sever, rozhodnou se, že letošní zimu neprospí. Premiéru si nové pásmo Mlsné medvědí příběhy: Na pól! odbude 30. listopadu.

Teaser Mlsné medvědí příběhyVideo: Bionaut TV

 
Článek

Ve více než hodinovém příběhu chlupáči Nedvěd a Miška vyrážejí na pozvání lední medvědice na nanukový festival na dalekém pólu. Po cestě se potkají a vzájemně si pomohou s novými zvířecími kamarády z různých koutů světa. Podaří se jim pól najít a ochutnat mňamózní nanuky?

Kateřina Karhánková: Chci, aby mé příběhy dávaly dětem smysl

Styl

V dalších epizodách si medvědi zavzpomínají, jaké to bylo, když dostali chuť na bramboráky, na prvotřídního jeleního kuchaře, na nečekanou návštěvu netopýra Mojmíra a na to, co se stalo, když vysbírali zvířátkům v sadu všechny švestky.

Nechybějí veselé chytlavé písníčky a recept na jedinečnou domácí zmrzlinu. Nanukům brum!

Foto: 4press

Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

Pásmo režisérek Kateřiny Karhánkové a Alexandry Májové vychází společně s knihou Vzhůru na pól!, která je aktuálně k dostání v knihkupectvích.

Světové úspěchy

Mlsné medvědí příběhy mohli diváci vidět poprvé před šesti lety. Od té doby si seriál získal srdce dětí i dospělých kromě České republiky, dalších evropských zemí i v USA, Kanadě, Mexiku, Jižní Koreji nebo Číně.

Češi mají ve světě úspěchy s animovaným večerníčkem

Kultura

Hlasy českým medvědům Nedvědovi a Miškovi propůjčili David Novotný a Lukáš Příkazký, v dalších rolích se představí například Pavla Tomicová, Jan Vondráček, Jan Cina, Zuzana Bydžovská, Pavel Neškudla či Barbora Hrzánová.

Výtvarníkem filmu je Filip Pošivač, hudbu k pásmu a všem písničkám složil Prokop Holoubek z kapely Midi Lidi.

Mlsné medvědí příběhy mají knížky

Kultura

Čeští medvědi míří z francouzského festivalu do Zlína

Film

Reklama

Související témata:
Mlsné medvědí příběhy
Mlsné medvědí příběhy: Na pól!

Výběr článků

Načítám