Hlavní obsah

Macaulay Culkin v American Horror Story

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desátá sezóna oblíbeného amerického seriálu American Horror Story se začíná formovat. Tvůrce série Ryan Murphy na svém instagramovém účtu napsal, že se v nové řadě objeví seriáloví „veteráni“ Sarah Paulsonová a Evan Peters. Hrát v ní však bude také devětatřicetiletý Macaulay Culkin, který bude v American Horror Story nováčkem.

Foto: ČTK

Macaulay Culkin

Článek

Bude to pro něj vůbec první pravidelná role v seriálu. V minulosti se proslavil zejména dětskou rolí Kevina McCallistera ve filmu Sám doma (1990) a jeho pokračováních Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) či Sám doma a bohatý (1994).

Objevil se rovněž ve filmech Dobrý synek (1993), Vládce knih (1994), Party Monster (2003) nebo Černá ovce (2004). V posledních více než dvaceti letech se však před kamerou zjevoval sporadicky či v méně významných produkcích.

American Horror Story je hororový seriál, kterého bylo dosud uvedeno devět sérií. Každá z nich přitom přináší samostatný příběh. Devátá byla v Americe vysílána loni od září do listopadu.

Nejvíc nominací na Emmy získaly seriály Mad Men a American Horror Story

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám