Hlavní obsah

Kozub a Štáfek si splnili sen. Jsou na Netflixu

V komedii Shoky & Morthy: Poslední velká akce snili dva čeští youtubeři, že proniknou na Netflix. Film Štěpána Kozuba a Jakuba Štáfka se tam teď skutečně dostal. Na Netflixu budou k vidění od neděle 5. prosince. Zároveň vychází DVD Shoky & Morthy a také soundtrack s hudbou a hláškami.

Trailer k filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akceVideo: Bionaut TV

 
Článek

„Byl to takový vtip, že Shoky a Morthy sní o tom dostat se na Netflix. Ve filmu se jim to podařilo, teď se to podařilo i nám. Na soundtracku jsme si dali hodně záležet a věřím, že divákům prodlouží zážitek z našeho filmu,“ uvedl režisér filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce Andy Fehu.

Autorem hudby k filmovému soundtracku obsahujícímu celkem třicet dva tracků hudebních skladeb okořeněných hláškami z filmu je Mojmír Měchura, o mastering se postaral Jan Kalužný. Zazní na něm hlasy představitelů hlavních rolí Štěpána Kozuba, Jakuba Štáfka, Martiny Babišové, Andrey Daňkové a Tomáše Magnuska.

Foto: 4press

Štěpán Kozub a Jakub Štáfek

„DVD Shoky & Morthy: Poslední velká akce zase nabídne fanouškům filmu jako bonus rozhovory s tvůrci a herci, nepoužité scény a klip ke coververzi známé písně Podvod Jana Nedvěda, kterou pro film nazpíval český rapper Calin,“ dodala za tvůrce Klára Bobková.

Komedie s prvky hororu vypráví o kamarádech od školních let Shokym a Morthym. Ti si za kontroverzní video uveřejněné na YouTube vyslouží veřejně prospěšné práce a jsou postaveni před rozhodnutí, co dál. Když už to vypadá na definitivní rozchod, přijde Shoky s ďábelským plánem na poslední velkou akci. Přesvědčí Morthyho a společně s influencerkou Sárou, lovkyní duchů Lucií a prodejcem vysavačů a neúspěšným youtuberem Radomilem se vydávají na divokou jízdu.

Reklama

Výběr článků

Načítám